maandag 16 september 2013

Promotie via banners

Banners inzetten voor bedrijfsreclame

U wilt veel omzet genereren en dus dient u veel klanten uw zaak binnenhalen. Het gebruik van banners is erg handig waarbij productinformatie, aanbiedingen, acties of bedrijfsgegevens staan aangegeven met als doel de aandacht van de consument te trekken. Plaats om uw vestiging de banners zodat u de klant kunt informeren welke leuke of interessante aanbiedingen binnen beschikbaar zijn. Is de consument eenmaal binnen gehaald dan kunt u banners handig gebruiken om opgestelde aanbiedingen aanvullend te promoten. Door meer te informeren kan de interesse worden gewekt zodat mogelijk extra aankopen worden gedaan. Doe ook uw voordeel door van banners gebruik te maken om uw omzetcijfers te verbeteren.

Roll-up banners gebruiken

Een praktisch hulpmiddel om informatie te vertonen is door roll-up banners toe te passen. Daarbij kunt u de kleine stellage handig plaatsen en uitrollen zodat het gedurende de dag klanten kan aantrekken. Gaat u sluiten dan kunt u de banners gemakkelijk weer oprollen en op een relatief klein oppervlak bewaren. Zo zorgt u ervoor dat de banners zelf goed blijven. Maak gebruik van de roll-up banners om de klant optimaal in te lichten.

Uw banners snel aangeleverd

Heeft u een prachtig design voor uw banners klaar dan kunt u het via de online drukkerij handig up-loaden. Na het selecteren van het formaat (beschikbaar van 85 cm tot 200 cm breedte en 300 cm hoog) kunt u de bestelling afronden. De drukkerij maakt uw banners gereed waarna het netjes bij u wordt afgeleverd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten